Шукати в цьому блозі

12 квіт. 2012 р.

Був Орсівським, став Давиденківським


   Пригадую, в далеких шестидесятих минулого сторіччя мені здавалося, що
кращого за орсівський хліб (гості міста називали його сватівським) в
усьому світі не існує: такий же він був запашний, такий ароматний,
такий духмяний! Наїстися його було просто не можливо. А коли ще з

глечиком молока з-під корівки-- гаси світло! Випікався той хліб в
залізничній пекарні, а ще там пеклися булочки за сім копійок
-- казковий смак! Нещодавно взявся відродити пекарню сватівчанин, син
династії залізничників Олександр Давиденко. І відродив.Тепер чимало моїх
земляків, смакуючи давиденківським хлібом, теж не можуть нахвалитися.
Сьогодні у давиденківській крамниці великодна акція: хліб, що вчора
коштував 3 грн., наразі продається за дві. До речі, Олександр був
найактивнішим учасником помаранчевої революції.

  • Oleg Medvedev МИ теж інколи привозили хілб із Сватового
  • Володимир Просін До речі, Пане Олеже, пам"ятається й таке: окраєць орсівського хліба, змащений пахучою олією з мілуватського маленького заводику та притрушеного сількою! Не їлося -- всотовувалося!

Немає коментарів:

Дописати коментар