Шукати в цьому блозі

29 січ. 2012 р.

Перезавантаження по-луганськи з ознаками космічних впливів

   В Луганську знову починається роздрай? Певні ознаки цього огидного намагання окремих інтриганів перетворити чітку організацію партійної роботи на броунівський рух , на мій погляд, є незаперечними.

.
    По-перше, окремих "продемократичних" провокаторів  очевидячки затіпало від того, що останнім часом обласна організація "ВО"Батьківщина" помітно почала вичухуватися від перманентної зради, а також від закоренілої, неймовірно затятої практики бурхливої окозамилювальної  діяльності. Торік почала виходити батьківщинівська газета "Луганщина -- моя батьківщина", в первинних осередках розпочався очищувальний процес від засланих козачків - утаємничених інформаторів та підбурювачів,. більш рішучими й принциповими стали дії обласного бюро. По-друге,  в середені організації знову попрокидалися "вожді сталінської закваски", котрі всім єством своїм вже захопилися майбутніми виборчими перегонами. По-третє, частіше стали навідуватися зальотні місіонери. котрі, не без особистої  в тому зацікавленості, почали вчити жити неосвічених маргіналів --  ворошилівських автохтонів бютівської орієнтації. Особиста зацікавленість цих "зальотних", на мою думку, полягає виключно в площені запеклої боротьби за депутатські мандати.
   І нарешті. Поштовхом до несамовитого пожвавлення продемократів стала сенсаційна для Луганська подія: переїзд штабного офісу "ВО"Батьківщина" з палацу Наталії Королевської подалі від провладних майданів ворошиловщини. Треба було бачити реакцію голови Луганської міської організації, помічника нардепа  Королевської Андрія Брагунця. До речі, на мою думку, саме він і є одним із організаторів-виконавців чергового бютівсько-луганського роздраю. Варто лише зазначити, що на останньому засіданні бюро обласної організації було виключено з лав партії голову організації "ВО"Батьківщина" Жовтневого району міста Луганська Катерину Котівецьку, за те, що вона грубо й цинічно сфальсифікувала вибори делегатів обласної конференції: за встановленою квотою відповідно до кількості членів партії  слід було обрати 32 делегати, а було обрано 85(!) По-справжньому, унікальним є й той факт, що серед голосуючих був покійник, котрий дотепера вважається головою однієї з первинних парторганізацій, а серед очільників місцевих осередків четверо голів були безпартійними, в тому числі відомий в Луганську Євген Савченко, котрий був виключений з партійних лав самою Політрадою ще 2009 року за фінансові махінації. І хоча бюро виключило жовтневу аферистку з партії, королевський Брагунець голосував проти. Мені розповідали товариші з Луганська, що сценарій тутешнього майбутнього переворту дуже простий: обрати стільки делегатів на обласний форум від брагунцевої організації, щоб забезпечити контрольний пакет голосів на майбутній обласній звітно-виборній конференції, та й привести до влади "свою" людину, котра б забезпечила місця в депутатському списку не лише місцевим "соіскатєлям" красивого життя на вулиці Грушевського, що на пагорбах Печерських, а й  зальотним, з тих самісіньких Печер.
   Останнє розширене засідання бюро, на яке були запрошені керівники районних та міських організхацій, остаточно переконало мене в наявності певних ознак існуючого нестримного бажання вчинити роздрай.. По-перше, на п"ятнадцять хвилин запізнився керівник Луганської міської організації пан Брагунець, хоча поводив себе так, начебто решта присутніх прибула не за луганським часом. По-друге, невеличка купка балаболів весь час намагалася перевести засідання бюро в площину ворошилівського гумору й сатири, з домішками регіональної легковажності. На щастя, цього разу їм вже не вдалося повернути "процес в іншому напрямку", як це було в шахматному клубі на Оборонній та в боксах Луганського таксопарку під орудою одіозного Пригеби, котрий поцупив партійне майно обласної організації.. Найдотепнішою була репліка одного з пролетарських достойників на пропозицію обговорити виключно важливе питання, що стосувалося переходу народної депутатки Наталії Королевської до іншого партійного табору,  Цей  речник групи сміхунів виголосив:"А скільки нам платити будуть?" Цієї миті притихли навіть балагури. Та відразу отримав розкольник, як то кажуть, по заслузі: принципову партйну оцінку йому дала не лише голова обласної організції Ірина Верігіна, а й  колеги-однопартійці.

Немає коментарів:

Дописати коментар